Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΕΤΟΥΣ 2012 – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ


  •   Γιατί όλοι μας τρέχουμε καθημερινά να προλάβουμε τα πάντα.
  •   Γιατί οι υποχρεώσεις μας είναι τόσες που στο τέλος τις ξεχνάμε.
  •  Για να θυμόμαστε τις γιορτές και τα γενέθλια των δικών μας ανθρώπων και για να μην ξεχνάμε να τους ευχηθούμε.
  •   Για να σημειώνουμε κάτι που τράβηξε απλά την προσοχή μας.
  •   Για να ξέρουμε τι μέρα είναι σήμερα και τι μέρα ακολουθεί αύριο.
  •   Για όλα αυτά και για να μαθαίνουμε ταυτόχρονα και κάτι καινούργιο κάθε μέρα του έτους, ή για να διαβάζουμε ένα ανέκδοτο και να γελάμε, σας προτείνουμε τα παρακάτω ημερολόγια – σημειωματάριa για τον καινούργιο χρόνο που έρχεται!!!!

1)    ΜΑΡΙΑ ΝΕΤΣΙΚΑ
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
ΕΙΚΟΝ.: ΕΛΙΝΑ ΣΤΕΛΕΤΑΡΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΑΝΟΣ
Ένα πολύ ενδιαφέρον ημερολόγιο συνδυασμένο με κείμενα που αφορούν στο κρασί και τη γαστρονομία, συνταγές από γνωστούς σεφ. Ένας θησαυρός γνώσεων και εμπειριών πολλών χρόνων για το κρασί και τη γαστρονομία.

2)    ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ – ΑΝΕΚΔΟΤΟΛΟΓΙΟ 2012
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΑΝΟΣ
Για ακόμη μια χρονιά να σας εγγυηθώ ότι μέσα στις σελίδες του ημερολογίου υπάρχουν όλων των ειδών τα συναισθήματα. Χαμόγελα, νεύρα, θυμωμένες απόψεις, άχρηστες πληροφορίες, μουσικές, έντονα χρώματα, αλλά κυρίως υπάρχει σε αφθονία χαμόγελο. Το χαμόγελο κατά την Κλεοπάτρα είναι η μοναδική καμπύλη που ισιώνει ακόμη και τα πιο στραβά πράγματα…

      3)  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
            ΘΕΣΣΑLOVEΝΙΚΗ
                ΕΙΚΟΝ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΡΙΔΗΣ
               ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΑΝΟΣ

Ένα ημερολόγιο σημειωματάριο για όσους ξέρουν να γλεντούν, να αγαπούν, να περπατούν και να διαβιούν στην πόλη. Ένα ημερολόγιο για να κρατάς σημειώσεις με όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά σου.

4)  ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ
            ΑΝΕΚΔΟΤΟΛΟΓΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
          ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΒΙΣΚΟΣ
Μόνο ένας Τσακ Νόρις θα μας σώσει... Επειδή την Ελλάδα είναι αδύνατον πια να την σώσει ένας κοινός θνητός, πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο Τσακ Νόρις. Του αφιερώνουμε λοιπόν αυτό το ημερολόγιο ως ένδειξη τιμής αλλά και για να τον εξευμενίσουμε, μήπως και αποφασίσει να ρίξει μια στριφογυριστή κλοτσιά στα μούτρα των ακατανόμαστων οικονομικών τεράτων που μας έχουν περικυκλώσει. Όπως έλεγαν και οι γιαγιάδες μας κάποτε: "Αϊ Τσακ Νόρις, φύλαγε!"
5)  ΣΟΦΙΑ ΚΩΠΗ
            ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
ΕΙΚΟΝ:ΜΥΡΤΩ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ
          ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΛΗΤΟΣ

 
Για άλλη μια χρονιά, το ημερολόγιο "Συναισθηματικής Νοημοσύνης" είναι εδώ για να σου κρατήσει καθημερινή συντροφιά με τα χρώματα και αρώματα της ζωής, που σε φέρνουν σε επαφή με τα συναισθήματά σου, με τις αλήθειες της ζωής και με τους ανθρώπους. Σημείωσε τις γιορτές, τις δουλειές, τις επιθυμίες, τις επιτυχίες, τα όνειρα και τις αναμνήσεις και κάνε την κάθε σου μέρα ξεχωριστή. Σημείωση: Διατίθεται σε τρία χρώματα: Πορτοκαλί, γαλάζιο και καφέ.

6)  Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
            ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2012
ΕΙΚΟΝ: ANTOINE DE SAINT - EXUPERY
          ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ
Ένα ημερολόγιο για όλους τους θαυμαστές του αγαπημένου λογοτεχνικού ήρωα. Κάθε μήνας ξεκινά με ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Αντουάν Ντε Σαιντ-Εξυπερύ...


7) ΑΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΑΡΡΗ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΣΑΧΙΔΟΥ
            ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2012: ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΙΩΡΑ 
Με τίτλο "Αν δεν αλλάξουμε εμείς τον κόσμο, ποιος θα το κάνει;" οι Εκδόσεις Αιώρα ετοίμασαν το νέο τους εβδομαδιαίο Ημερολόγιο για το 2012. Η έκδοση αυτή απευθύνεται σε ανθρώπους που παρακολουθούν και νοιάζονται για όσα συμβαίνουν γύρω τους, που αντιλαμβάνονται ότι αποτελούν μέρος αυτού του κόσμου, μέρος των προβλημάτων του και γι΄ αυτό μέρος της λύσης τους. Ανθρώπους που οι μικρές καθημερινές τους ενέργειες έχουν ως γνώμονα τη δημιουργία ενός καλύτερου σήμερα για όλους. Το ημερολόγιο του 2012, πέρα από τη χρηστική και λειτουργική του αξία: - περιέχει xρήσιμες αλλά και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για θέματα όπως ανθρώπινα δικαιώματα, προστασία περιβάλλοντος, εξοικονόμηση ενέργειας και ανακύκλωση, βιώσιμες πόλεις, συνειδητό καταναλωτή κ.ά. - παρουσιάζει σε σαλόνια πληροφορίες (π.χ. τι να τρώμε ανά εποχή), προτάσεις για συγκεκριμένες δράσεις (π.χ. πώς να εξοικονομήσετε ενέργεια), διασκεδάζει με κουίζ (π.χ. πόσα γνωρίζετε για τα ανθρώπινα δικαιώματα) και συνεγείρει το ενδιαφέρον του αναγνώστη. - Σε κάθε κείμενο προτείνονται σχετικές ιστοσελίδες για την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνώστη/χρήστη. Το ημερολόγιο συμπληρώνεται από χρήσιμες πληροφορίες όπως τηλέφωνα ανάγκης, αργίες, συνοπτικό ημερολόγιο και πλάνο α΄ τετραμήνου του 2012, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας των φορέων που σχετίζονται με τα θέματά του.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου