Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Δοξιάδης, Δημουλά και Γιανναράς συναντούν τους αναγνώστες τους

Ο Απόστολος Δοξιάδης, η Κική Δημουλά και ο Χρήστος Γιανναράς δίνουν ραντεβού με τους αναγνώστες τους τον Δεκέμβριο στο βιβλιοπωλείου του ιστορικού εκδοτικού οίκου Ίκαρος.

Δεν πρόκειται για τυπικές συναντήσεις στο πλαίσιο κάποιας βιβλιοπαρουσίασης αλλά μάλλον για μια χαλαρή, φιλική συζήτηση στη διάρκεια της οποίας θα υπογράψουν τα αντίτυπα των βιβλίων τους, δίνοντας στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να τους γνωρίσουν καλύτερα.

Συνδυάστε λοιπόν την «προ-εορταστική» βόλτα σας στο κέντρο τα Σάββατα του Δεκεμβρίου με ένα πέρασμα από μια φιλόξενη λογοτεχνική γωνιά: στις 3 Δεκεμβρίου σας περιμένει η Κική Δημουλά, στις 10 Δεκεμβρίου ο Χρήστος Γιανναράς και στις 17 Δεκεμβρίου ο Απόστολος Δοξιάδης (ώρες: 12:00-14:00).
Το μικρό βιβλιοπωλείο του Ίκαρου (Βουλής 4) όπου θα πραγματοποιηθούν αυτές οι συναντήσεις, διαθέτει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για τους φίλους του βιβλίου. Στις καλαίσθητες εκδόσεις που κοσμούν τη βιτρίνα του καταστήματος μπορεί να ανακαλύψει κανείς τα εμβληματικά έργα της λογοτεχνικής γενιάς του ’30. Άλλωστε για πολλά χρόνια ο χώρος ήταν το αγαπημένο στέκι του Γιώργου Σεφέρη, του Γιώργου Κατσίμπαλη, του Οδυσσέα Ελύτη και πολλών άλλων λογοτεχνών. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με όσους μας συγκίνησαν με τα μυθιστορήματα, τους στίχους ή τα δοκίμιά τους.

Πληροφορίες: «Σάββατα στον Ίκαρο», στις 3 Δεκεμβρίου συνάντηση με την Κική Δημουλά, στις 10 Δεκεμβρίου με τον Χρήστο Γιανναρά και στις 17 Δεκεμβρίου με τον Απόστολο Δοξιάδη, από τις 12:00-14:00, στο βιβλιοπωλείο Ίκαρος, Βουλής 4 , Αθήνα, 210 3225152. 

SOURCE: http://www.clickatlife.gr/story/biblio/doksiadis-dimoula-kai-giannaras-sunantoun-tous-anagnostes-tous?id=2099050

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου